+46 (0)708-281503 info@lisswallin.com

Permanent make up

Med 28 års erfarenhet kan vi erbjuda dig kosmetisk pigmentering. Varje morgon vaknar du lika vacker. Att göra permanent make up är en enkel och säker metod som har utvecklats under flera tusen år. Genom att mikropigment av järnoxid inplanteras i det andra hudlagret skapas en diskret skugga av färg på huden. Det görs så naturligt att ingen kan upptäcka var ett hårstrå slutar och pigment börjar. Färgerna är helt naturliga och sjunker med tiden ned djupare i huden så att färgen tonas ut. Den senaste tekniken kallas 3D.   Kontrollera alltid för din egen säkerhet att salongen du väljer har genomgått godkänd utbildning och har försäkring genom SHR “Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation”. Lågt pris kan även vara en indikation på att salongen inte redovisar moms i Sverige. Kassakvitto är det lag på.

Vi hjälper dig med:

  • Eyeliner
  • Korrigering av ögonbryn
  • Läppkontur
  • Full läppfärg
  • Kindrouge
  • Ärrkamouflage efter operationer
  • Areola rekonstruktion
  • För högt hårfäste
  • Söta fräknar och ifyllnad av mouche

Eyeliner

Få en permanent eyeliner i utsökta färger som accentuerar din naturliga kontur av ögon och fransar. Resultatet består såväl dag som natt.

Lip liner

Med en permanent läppkontur får din mun ett fylligare och mer lockande utseende. Har du asymmetriska läppar kan de korrigeras genom att markera konturen. Permanent läppfärg blandas individuellt för att passa dina egna färger och önskemål.

Ögonbryn

Permanent ögonbrynsfärg ger dig ett naturligt utseende. Kontur, färg och täthet skapas efter dina önskemål. Inte ens dina närmsta vänner kommer att kunna se att dina bryn är skapade. Det naturliga utseendet åstadkommer vi genom att blanda färger som smälter in i dina egna hud- och hårtoner. Denna effekt är allas önskemål, men speciellt för de kvinnor och män som har förlorat hela eller delar av sina ögonbryn.

Areola rekonstruktion

Permanentfärg är en mycket effektiv teknik för att återskapa en bröstvårta så naturlig som möjligt efter en bröstoperation. Det vi gör är att återställa färgen på skadat område till att komma så nära övrig hud som möjligt.

Ärrkamouflage

På ärrade områden appliceras färger som blandas omsorgsfullt för att likna din hudton. Vi får goda resultat även på brännskadad hud. Håravfall i ärr efter en ansiktslyftning kan med riktigt bra resultat kamoufleras med hårliknande streck i hårlinjen som är mycket verklighetstrogna.

Håravfall

Fläckvis håravfall, Alopecia och för högt hårfäste kamoufleras med tunna hårliknande streck, i en färg som anpassas efter din naturliga hårfärg.

Rabatt för Alopecia

Alopeciaföreningen bedriver viktig forskning kring denna sjukdom, som drabbar 2 procent av Sveriges befolkning. 

Vanliga frågor om permanent make up

Ger denna teknik verkligen permanent resultat? Denna teknik varar länge. Att fylla på med ny färg kan göras efter några år. Gör det ont? Det lilla obehag som känns kan jämföras med att plocka ögonbrynen. Kan man bli allergisk? Färgerna som används framkallar inte några allergier. Färgtest kan göras.   Liss Wallin är den första svensk som blivit godkänd medlem av USAs proffesionella organisation SPCP Society of Permanent Cosmetic Professionals.

 

 

För konsultation,

mejla info@lisswallin.com eller ring: +46 (0)708-28 15 03