+46 (0)708-281503 info@lisswallin.com

Skin rejuvination

Man har funnit att Estetisk Laser även har en bio-stimulerande effekt, Skin rejuvination, det vill säga att Laser avger mindre koncentrerat laserljus som påverkar cellfunktioner och cellvävnad. Med denna ljusbehandling åstadkommer vi en stimulering av elastin och collagen i huden. Ytliga blodkärl, acne, pigmentförändringar, stora porer, solskadad hud, små rynkor, försvinner i det närmaste helt. Hudstrukturen förbättras avsevärt och huden får en klar lyster.

Laserenergin passerar genom överhuden utan att skada denna, men absorberas i underliggande hudlager där collagen byggs upp med hudföryngring som resultat. Denna smärtfria behandling påverkar även slapp hud, stora porer och påsar under ögonen och ger huden ny spänst och lyster. Vid behandling kommer laserljuset ut från en så kallad prob eller handstycke. Man håller änden av proben mot det ställe som behandlas. Beroende på lasertyp så tränger ljuset in mellan 1 och 5 cm i vävnaden.

Vi erbjuder olika Estetiska Laserbehandlingar beroende på rynk- eller ärrdjup.

Laserterapi är en risk- och smärtfri metod som används för att behandla till exempel svårläkta sår, smärttillstånd, inflammationer, hårproblem, tinnitus, bensår, ilande tandhalsar, eksem, tennisarmbågar, förslitningsskador samt onda ryggar, axlar, knän.

För konsultation, mejla info@lisswallin.com eller ring: +46 (0)708-281503.