0708-281503 info@lisswallin.com

Med det bästa inom laserbehandling i Nacka Stockholm kan vi hjälpa dig med hudföryngring, permanent hårborttagning och borttagning av rynkor, ärr, tatueringar och hudfläckar. Vi använder oss av den mest moderna utrustningen inom Alexandrit-, Rubin-, KTP-, Q-switchad YAG och Koldioxid-laser. Akademi Liss Wallin är medlem i Svenska Laser Medicinska Sällskapet, Certifierad Laserterapeut och har genomgått Irradias laserterapiutbildning i Stockholm.

Föryngra din hud med fraktionerad koldioxidlaser

Reducera rynkor, bristningar, stora porer och slapp hud med fraktionerad CO2 laser, ny metod som ger fantastiskt resultat och med effektivare läkning. Läs mer om hur det går till under Rynkor Hudförbättring.

Vill du bli av med generande hårväxt?

Vi erbjuder laserbehandling för permanent hårborttagning med Alexandritlaser i Nacka Stockholm. Metoden är snabb och ger mycket bra resultat. Läs mer under Hårborttagning med Alexandritlaser.

Borttagning av ytliga blodkärl

Med KTP-laser kan ytliga blodkärl tas bort. I princip kan de flesta hudproblem med röd färg behandlas, som brustna blodkärl, kärlmissbildningar, röd näsa, diffus rodnad och eldsmärken. Läs mer under Ytliga blodkärl.

Borttagning av tatuering

Metoden att ta bort tatueringar med laser är väl beprövad och dokumenterad, men en rad olika faktorer påverkar hur omfattande laserbehandling som behöver göras. Vi arbetar med den senaste Q-switchade YAG lasern R20 eller R0 metoden, Alexandrite laser, KTP laser samt CO2 laser. Läs mer under Tatueringsborttagning.

Pigmentfläckar och vårtor

Med koldioxidlaser kan man behandla och ta bort ofarliga födelsemärken, hudförändringar och fibrom. En kraftfull laserbehandling.

Estetisk laser – Skin rejuvenation

Ytliga blodkärl, acne, pigmentförändringar, stora porer, solskadad hud och små rynkor försvinner i det närmaste helt. Hudstrukturen förbättras avsevärt vid laserbehandling och huden får en klar lyster. ELIGHT/IPL eller KTP laser. Läs mer under Skin rejuvenation.

För kostnadsfri konsultation, ring: 0708-281503

*Innan behandling av födelsemärken, bruna fläckar, vårtor eller hudförändringar rekommenderar vi att du kontaktar läkare för analys. Vissa kan tas bort med laser, andra med kniv. Vi har samarbete med läkare i Stockholm och kan förmedla den kontakten.