Ansiktsbehandlingar

Alla våra ansiktsbehandlingar är speciellt anpassade för dig och din hudtyp. Vi guidar dig gärna för bästa resultat.

IMAGE 4 Layer Facial Lift En revolutionerande och djupverkande ansiktsbehandling. En ovanligt hög dos av stabilt C-vitamin penetrerar alla hudbarriärer och ger ett omedelbart lyft och lyster. Denna behandling innehåller farmaceuptisk typ av glukolsyra för effektiv exfoliering av döda hudceller och högaktiva enzymer för att påskynda cellomsättningen och för att strama upp huden. Utöver lyftet får huden bättre lyster och ungdomlig fräschör. En lyx för rosacea, känslig, slapp och torr hud. Bra som post laser behandling. 50 min. 1.200 kr. Signatur ansiktsbehandling Detta är ansiktsbehandlingen som gör “allt” för mogen hud. Retinol reparerar sol och åldersskador. Antioxidanter från vindruvskärnor och grönt te förstärker kollagenet. En vitamin cocktail med A, E och C -vitaminer ger näring åt celler samtidigt som en “örtcocktail” lugnar och vårdar. Ren hyaluronsyra fuktberikar. Detta är en behandling att minnas. Rekommenderas inte för känslig hy. Lätt flagning efter några dagar.
50 min. 1.200 kr.

Ansiktsbehandling Express En ”mini ansiktsbehandling” för dig som vill ha en hudkonsultation eller provbehandling. Även som uppfräschning innan party. Rengöring, peeling, stimulerande akupressur och uppstramande mask. Behandlingen avslutas med en vårdande kräm. 30 min. 550 kr. 2 layer eye lift Detta är en fantastisk två lagers ögonbehandling med Retinol. Denna behandling kan göras för sig eller kompletteras i en ansiktsbehandling.
10 min. 300 kr.

Kemisk Peeling En mycket kraftig och effektiv peeling som är baserad på ”Jesners peel”. Den svider! Huden rengörs på djupet och cirka 20 cellager flagar av efter några dagar. Vi rekommenderar att du är hemma i ca en vecka då flagorna inte är så snygga. Behandlingen rekommenderas hy med rynkor, grova porer, ärr, hyper pigmentering, ärr och smårynkor. Det går att behandla hela eller vissa delar av ansiktet. Även hals kan behandlas. Behandlingen kan göras med sex månaders mellanrum. Boka konsultation först för att få all information.
50 min. 3.000 kr.

Akne behandling ” BHA ” (Betahydroxi acid). En kraftfull syra som effektivt minskar olje-och talgproduktionen. Beroende på acnetyp vi ger dig ett speciellt program för din hud.

Rosacea och acne KTP Laser som påverkar cellfunktioner. Med denna laserbehandling åstadkommer vi en porsammandragande, läkande och lugnande process i huden. Hudstrukturen förbättras avsevärt och huden får en klar lyster. Laserenergin passerar genom överhuden utan att skada, men absorberas i underliggande hudlager där acne eller oroligheter rensas ut som resultat. Denna smärtfria och utsökta behandling påverkar även slapp hud och påsar under ögonen, dessutom får huden ny spänst och lyster.
30 min. 1.500 kr.